AM8527.02

96.00

Category:

Description

karrige e ndertuar me tapiceri velvet dhe skelet metalik qe imiton drurin .Cilindo dhomë të vendosni, do te gjeje perdorim te dobishem .AM8527  eshtë një karrige me estetikë dhe dizajn të veçantë që bëhet pjesë e dekorimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8527.02”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Monedha
EUR Euro