AM8543 – ALMEX FURNITURE

AM8543

64.00

Category:

Description

Nje prekje elegance, e kombinuar me variacione dhe forma te panumerta ngjyrash,poltrona AM8543 eshte poltrona e duhur per ambjentin tuaj . Struktura e saj metalike qe te jep idene e drurit e nderthurur me tapicerine velvet e shnderrojne  poltronen ne trendin me te kerkuar te vitit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8543”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Monedha
EUR Euro