-22%

Belle epoque

12,700L. 9,900L.

Belle epoque është një  karrige prodhim italian,stil barok , një riinterpretim i një klasike të shkëlqyer të përjetshme, në një gamë të gjerë ngjyrash. Belle Époque përfshin kujtesën, teknologjinë e lartë, funksionalitetin dhe dizajnin. E përjetshme dhe universale, duket mirë në mjedise klasike, me stil, por edhe moderne dhe është gjithashtu e përshtatshme për përdorim në natyrë

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “Belle epoque”

Your email address will not be published. Required fields are marked *