-49%

Sidera wood (sasi e limituar)

18,000L. 9,100L.

Poltron i rehatsh?m dhe elegant me strukture dru ahu natyral dhe sedilje teknopolimeri t? formuar me injeksion.
Elegante dhe funksionale, Sidera ?sht? testuar p?r linjen kontrakt? dhe p?rdorim intensiv dhe ?sht? n? dispozicion n? nj? gAM? t? ngjyrave moderne dhe t? gjalla, t? p?rshtatsAMe p?r ?do mjedis. Prodhim italian

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sidera wood (sasi e limituar)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *