-30%

67,100L. 47,200L.

Tavolinë profesionale me kënd të drejtë, e bërë nga melaminë me cilësi të lartë, në hije gri dhe arre dhe këmbë alumini në blu të errët. Ka një dollap me dy dyer, dy sirtarë me dollapë dhe një hapësirë të hapur magazinimi.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “Am2109R”

Your email address will not be published. Required fields are marked *