Hot

AM0020.02

6,500L.

Metal Stool Bar MELITA.Ne nje dizajn modern INDUSTRIAL.Shte i pershtatshem per biznes dhe stili i tij eshte ne trendin e ri te tregut dhe eshte veçanerisht i qendrueshem. Dimensionet: 43X43X76

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM0020.02”

Your email address will not be published. Required fields are marked *