Hot

AM0126.10

3,200L.

Karrigia “Twig” e bërë nga polipropileni me cilësi mat dhe skeleti prej druri të fortë në ngjyrë natyrale.

Karrigia është e përshtatshme për përdorim shtëpiak dhe në linjën kontrakt.

Përmasat: 46x50x82Y cm

Lartësia e sediljes: 44 cm

Përmasat e sediljes: 46×40 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM0126.10”

Your email address will not be published. Required fields are marked *