AM0179.01

Përfitoni nga ofertat dhe rinovoni dhomën tuaj të ngrënies, me një stil vintage që të gjithë do ta kenë zili dhe një rezultat unik për t’u ekspozuar. Karrigia Anais është prej druri ANTIK në nuancë ANTIKE dhe sedilja e saj është prej druri.
Kombinojeni me një tavolinë druri të së njëjtës estetikë dhe merrni dhomën e ngrënies që keni dashur gjithmonë.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM0179.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: