Hot

AM10205.01L (1)

333.00

Tavoline multifunksionale per nje perdorim sa me te pershtatsAMe ne zyren tuaj . Me skelet metal dhe dru ahu 160×72.5 cm
120×46 cm
Lartesia: 75 cm
Dimensionet e sirtarit: 40x52x60 cm
Dimensionet e sirtarit: 40x46x75 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM10205.01L (1)”

Your email address will not be published.

Kategori: