Hot

6,100L.

karrige operative, me skelet metalik ne forme slite qe rrit qendrueshmerine dhe rrjete pvc ne shpinore qe lejon ajrosjen dhe mosdjersitjen gjate kohes se qendrimit ,ndenjesja me lekure ekologjike .Ngjyra : e zeze lartesia e ndenjeses :46 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1084”

Your email address will not be published. Required fields are marked *