78,300L.

Karrigia e zyre menaxheriale Superior Plus, prej lëkure të gradës së lartë PU në ngjyrë krem
në kombinim me detajet prej druri me ngjyrë arre në krahë dhe bazë.
Karrigia ka shpinë të lartë, dhe kthesa në mënyrë që të jetë jashtëzakonisht e rehatshme dhe mbështet shpinën tuaj,
gjithashtu ka një jastëk të mbështetëses.

Duke e bërë atë një zgjidhje të zgjuar dhe me stil për çdo aplikim. Ajo ofron kontrolle të thjeshta dhe intuitive.
Komoditeti, pamja me stil  e bëjnë atë një shtesë të përsosur në zyrë, qoftë në punë apo në shtëpi.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1124”

Your email address will not be published. Required fields are marked *