-31%

23,600L. 16,300L.

Tavolinë kafeje profesionale e bërë nga melaminë me cilësi të lartë në ngjyrë arre dhe bazë alumini blu të errët.

Jepini biznesit tuaj cilësi, stil dhe ergonomi.

Përmasat: 120x60x45 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “Am2095”

Your email address will not be published. Required fields are marked *