-30%

42,500L. 29,800L.

Tavolinë takimi  profesional, e bërë nga melaminë me cilësi të lartë, në bazë arre dhe alumini me ngjyrë blu të errët.

Përmasat: 200x100x75 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM2096”

Your email address will not be published. Required fields are marked *