-30%

67,100L. 47,200L.

Tavolinë profesionale me kënd të majtë e bërë me melaminë me cilësi të lartë në hije gri dhe arre dhe këmbë alumini në blu të errët. Ka një dollap me dy dyer, dy sirtarë me dollapë dhe një hapësirë të hapur magazinimi.

Mobiljet e zyres jane  themelore, zgjidhni atë të duhurin për t’ju shërbyer më shumë pasi do të kaloni disa orë në ditë.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “Am2109L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *