Hot

144.00

Kolltuk i kthyeshem me baze kromi te perforcuar dhe sedilje PU me cilesi te lartene disa ngjyra
E vetmja kolltuk ne treg qe ka AMortizues ne sunspacion.
Dimensionet: 58x50x75 cm Lartesia maksimale e sediljes 50cm
Lartesia minimale e sediljes 39cm
Lartesia e pasme 33cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM215.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: