Hot

31,700L.

Divan me skelet celik I kromuar me ndenjese dhe shpinore lekure ekologjike te nje cilesie te larte Dimensionet: 120x71x73 cm
Lartesia e sediljes: 45 cm
Lartesia e krahut: 64 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM3033.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *