Hot

65,100L.

Seti përfshin 

Një tryezë e punuar me dorë me formë kristali 5 mm. Struktura është bambu natyrale nga kallami i trefishtë.Përmasat: ’65×65 cm

Një divan 2 vendësh i punuar me dorë dhe jastëk me trashësi 8 cm në ngjyrë të bardhë dhe zinxhir. Struktura është nga bambu natyrale nga kallami i trefishtë.Përmasat: 117x70x80 cm Përmasat e sediljes: 95x53cm Lartësia deri në krahët: 50 cm

2 kolltukë të punuar me dorë me jastëk 8 cm ne ngjyre te bardhë .Struktura është nga bambu natyrale nga kallami i trefishtë. Përmasat: 66x66x80 cm Përmasat e sediljes: 46×50 cm Lartësia e sediljes: 50cm

 

 

.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM3065”

Your email address will not be published. Required fields are marked *