Hot

AM5094.01

9,000L.

Poltrone me skelet alumini ndenjese dhe shpinore pvc .I pershtatshem per palosje ne natyre per transport dhe depozitim te lehte.
Kjo karrige eshte per perdorim profesional per shkak te specifikimeve teknike te saj.
Dimensionet: 57×48,5×85.5 cm
Lartesia e sediljes 47,5 cm
Lartesia e krahut: 63 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5094.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *