11,300L.

Kolltuk modern dhe i brendshëm, i bërë nga kornizë metalike në të zezë dhe e veshur me thurje të thurrur në bezhë. Ajo gjithashtu ka një jastëk tekstil në ngjyrë të zezë. Këmbët e karriges janë bërë prej hekuri të ngurtë. Thurja është shumë rezistente ndaj temperaturave të larta dhe të ulëta (-85c deri + 85c.), gjithashtu e pasuruar me stabilizues UV për rrezet e diellit.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “Am5449”

Your email address will not be published. Required fields are marked *