Hot

AM8022.03

176.00

Karriget jan? gj?ja m? e r?nd?sisAMe e nj? dhome ngr?nieje. Me shpin? t? lart? ose jo, me krah? apo jo, ajo q? ka r?nd?si ?sht? sedilja e rehatsAMe dhe konstruksioni m? i mir?. Karrige ngrenie? e ndertuar nga druri ne ngjyre arreSedilja dhe shpinorjae veshur nga lekure n? ngjyr? kafe.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8022.03”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: , ,