21,800L.

Karriget janë gjërat më të rëndësishme në dhomën e ngrënies. Me shpinë të lartë ose jo, me krahë apo jo, sedilja dhe pjesa e pasme nga lëkura PU në ngjyrë të zezë.

Rekomandohet për përdorim profesional.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “Am8081”

Your email address will not be published. Required fields are marked *