6,000L.

Karrige ngr?nie VEGAS me k?mb? metalike. Nj? karrige moderne n? nj? kombinim perfekt t? l?kur?s prej metali-polipropileni-artizanal p?r t? nxjerr? n? pah ?do cep t? sht?pis? ose hap?sir?s s? biznesit tuaj.Strukture polipropileni me cil?si t? lart? me jast?k l?kure t? bardh? PU dhe kembe metalike? n? t? bardh?.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8114”

Your email address will not be published. Required fields are marked *