49,700L.

Eksploroni modelin unik t? k?saj tavoline handmade? AM8207 me syprine? druri t? ngurt? natyral. Kjo tavolin? ngr?nieje? prodhohet nga druri i ngurt? akacie n? ngjyr? natyrale dhe metali n? ngjyr? t? zez?. Ju mund ta kombinoni at? me panke? druri ose karrige n? t? nj?jt?n aestetik.

P?rmasat 120x80x74cm

Sh?nim: Produkti prodhohet nga druri i ngurt? akacie natyrore dhe secili ?sht? unik p?r shkak t? mos-uniformitetit t? trungjeve t? pem?ve. T? ?arat ekzistuese ose ato q? ndoshta mund t? krijojn? gjat? vitit, japin origjinalitetin? dhe dizajnin? modern n? dhom?n tuaj.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8207”

Your email address will not be published. Required fields are marked *