Hot

22,400L.

Kolltuku relaksohuni me mekanizem terheqes dhe masazh,Kolltuk masazhi me telekomande, te prodhuar deri ne specifikimet me te fundit. Masazhe ne 2 gradime me intensitet ne anen e pasme dhe ne bel me 2×5 progrAMe te ndrysAMe. Ngjyra prej lekure: E zeze.I pershtatshem per relaksim te menjehershem te muskujve dhe lehtesim nga rrokjet, dhimbjet e muskujve dhe stresi.Kujdes Produkti garanton se nuk kuron semundje dhe lendime.Dimensionet 92x95x98 cm Lartesia e sediljes: 45 cm Lartesia e krahut: 62 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8319.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *