320.00

Eksploroni k?t? tryez? handmade AM8372 n? dru t? trungjeve natyrore t? forta t? akacies. Tavolina prodhohet nga druri i ngurt? i akacies n? ngjyr?n e arr?s dhe baze metalike ne ngjyre te zeze.

P?rmasat: 120x60x40 cm

Sh?nim: Produkti prodhohet nga druri i ngurt? natyral i akacies dhe secili ?sht? unik p?r shkak t? mos uniformitetit t? trungjeve t? pem?ve. T? ?arat ekzistuese ose ato q? ndoshta mund t? krijohen? gjat? vitit,i? japin origjinalitet dhe dizajn modern n? dhom?n tuaj.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8372”

Your email address will not be published. Required fields are marked *