512.00

Poltron velvet. me strukture metalike dhe i veshur me tapiceri velvet me shkelqim, me butona? dekorative ne pjesen e pasme te shpinores. Nj? nuanc? elegance, e kombinuar me variacione dhe forma t? panum?rta t? ngjyrave.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8494”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: , ,