-22%

9,000L. 7,000L.

Zgjidhni stol elegant që i japin hapësirës tuaj një notë tjetër. Vendosini në kuzhinën tuaj, para një ishulli, rafti apo edhe në zyrën tuaj dhe krijoni një kënd të vogël për mëngjes, vakte të vogla dhe madje kafe me miqtë tuaj. Stoli MASON është bërë prej ari në ngjyrë ari dhe përmban një jastëk lëkure ekologjike  në të bardhë.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “Am8557200”

Your email address will not be published. Required fields are marked *