-30%

Am8563.200

10,000L. 7,000L.

Karrige metali GRAYS e lyer ngjyre floriri dhe jastek ne ndenjese ngjyrete bardhe me lekure ekologjike . Dizajn  INDUSTRIAL që është trendi më i fundit në treg.

Përmasat: 53x55x79 cm

Lartësia e sediljes: 41,5 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “Am8563.200”

Your email address will not be published. Required fields are marked *