-20%

am8695(sasi e limituar)

166.00

Karrigia Artes është prej druri ahu me qëndrueshmëri të lartë në ngjyrë të zezë me ndenjëse me litar të punuar me dorë.  Kombinojeni me një tavolinë druri të së njëjtës estetikë dhe merrni dhomën e ngrënies që keni dashur gjithmonë.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “am8695(sasi e limituar)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: ,