Amore Bench

36,700L.

AMORE design Giò Colonna Romano një stol që i përket një projekti të pazakontë me filozofinë e gërmave, të bërë nga Giò Colonna Romano: një fjalë qe bëhet një element i dizajnit dhe materializohet, në një produkt që mund të komunikojë një mesazh. Stoli  ka formën e stilizuar të fjalës “Amore”, që do të thotë Dashuri në gjuhën Italiane. Stoli Amore përputhet në mënyrë të përsosur me çdo lloj ambjenti, si restorante, hotele dhe klube, por edhe për ambiente shtëpiake, si të brëndshme ashtu edhe të jashtme. Ai është në dispozicion gjithashtu në versionin e llakuar.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “Amore Bench”

Your email address will not be published. Required fields are marked *