-20%

13,700L. 11,000L.

Armes është një karrige e një dizajni bashkëkohor ,ergonomike, me një strukturë druri dhe ndenjëse lekurë ekologjike , përdoret si karrige ngrënie për shtëpi apo  restorant.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “Armes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *