-20%

19,400L. 15,600L.

Një dizajn nga CLAUDIO DONDOLI – MARCO POCCI,

Gliss ka një formë komode dhe ergonomike e cila merr frymëzimin e saj nga karriget ikonike të Fifties, të paraqitura nga elementi dallues i vrimës në guaskë.Poltrona dallohet për komodietet dhe funksionalitet , përdoret në shtepi , ambjent zyre apo salla pritjeje. ka një strukture druri dhe ndenjëse polikarbonati .

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gliss”

Your email address will not be published. Required fields are marked *