-50%

12,300L. 6,100L.

Poltrona Gossip, një dizajn i Claudio Dondoli- Marco Pocci, është një poltron polikarbonat, me forma të rrumbullakta, komod dhe i lehtë.
Dimensionet : 82x56x59x46 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gossip”

Your email address will not be published. Required fields are marked *