-50%

Marini (sasi e limituar)

44.00

 Karrige ngrënieje MARINI, prej druri arre. Kombinojeni me një tavolinë druri me të njëjtën estetikë dhe merrni dhomën e ngrënies që keni dashur gjithmonë. Përmasat: 56.5x50x80 cm. Dimensionet e sediljes: 47x40 cm. Lartësia e sediljes: 43.5 cm.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marini (sasi e limituar)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: