-30%

natura poltron (sasi e limituar)

110.00

poltron me skelet dru ahu ,ndenjesja dhe shpinorja me tekstil. Kujdes, ne sasi te limituar .

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “natura poltron (sasi e limituar)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: ,