-20%

12,500L. 10,000L.

Karrige  Olimpia, e krijuar posaçërisht për ju që kërkoni një stil ndryshe, që ndërthur estetikën me detajet funksionale, inovacionin dhe origjinalitetin në një mobilje të vetme. Nëse doni ti jepni ambientit tuaj modern një prekje klasike, Olimpia është zgjedhja e duhur.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “OLIMPIA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *