-19%

10,600L. 8,600L.

Karrigia Queen merr frymëzim nga tradita, duke prezantuar elemente bashkëkohorë në modelim, material dhe në teknologjinë e prodhimit. Karrige polikarbonat

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “Queen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *