Hot

128,400L.

Divan 4 vendesh per outdoor, me thurje ratani e perforcuar me polipropilen , rezistente per ambjent te jashtem ,tapiceri akrilik ne ndenjese dhe tavoline e ulet me skelet dru , dhe veshje me thurje ratani . permasa 100x60cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “ROCKY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *