-50%

serenity (sasia e limituar)

80.00

Karrigia SERENITY është e veshur me pëlhurë velvet
dhe strukturë metalike në detaje të zeza mat dhe ari.

Në çdo dhomë që ta vendosni, do të gjeni dobinë e tij.

Kjo është një karrige me një estetikë dhe dizajn të veçantë që bëhet pjesë e arredimit.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “serenity (sasia e limituar)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: ,