-23%

8,000L.

Karrige Uni, nj? dizajn nga Francesco Geraci, gjitAMon? ka dalluar p?r struktur?n e saj karakteristike, stilin modern dhe prakticitetin. ?sht? nj? karrige q? gjen p?rdorim n? ?do AMbjent, qoft? si karrige ngr?nie p?r sht?pi apo restorant, por dhe p?r AMbjent kompanie.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “Uni”

Your email address will not be published. Required fields are marked *