-49%

8,900L. 4,500L.

Karrige Zebra, nje dizajn nga Luisa Battaglia , ka nje strukture metali te lyer dhe ndenjese teknopolimer.Dallon per prakticitetin dhe stilin e saj modern , per perdorim shtepiak ose ne linjen kontrakt , e testuar catas .

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zebra”

Your email address will not be published. Required fields are marked *