Komplet profesional zyre tavolinen dhe komedinen ne ngjyren e qershie ,ose natyrale . Zyra eshte mobilja me themelore, zgjidhni ate te duhurin per t’ju sherbyer me shume pasi do te kaloni disa ore ne dite, keshtu qe nese ju pelqen zyra juaj, te punoni gjysme dite pas saj do te jete pak me e lehte. Seti eshte nje nga sugjerimet tona shume te plota ne zyren profesionale, gjith?ka qe duhet te beni eshte ta beni ate tuajin!

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM10211.01 (1)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: