Hot

78.00

Karrige e rrotulluesAMe me skelet celik I kromuar , ndenjese dhe shpinore teknopolimer e veshur me lekure ekologjike ngjyre jeshile Dimensionet: 48x56x95 cm Lartesia e vogel: 84 cm Lartesia maksimale: 95 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1052.03”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: