Hot

144.00

Dollap kepucesh me cilesi te larte melAMine, me ngjyra kafe e erret me 4 dyer. Kepucet kane 4 rafte, 6 nivele ruajtjeje dhe pjerresi te dyerve per te ventiluar kepucet. Dimensionet: 77x34x123 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM2210-01”

Your email address will not be published.