Hot

AM2242.01 (1)

165.00

Bibloteke zyre SonAMa .Eleganca, cilesia dhe dizajni minimal i saj jane disa nga ve?orite e mobiljes , te dizajnuara per ju.Dizajni modern, materiale te qendruesAMe, ka 7 rafte per mbajtjen e dokumentave , nje dollap ,dhe tavolina e punes.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM2242.01 (1)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: