Hot

88.00

karrige plazhi me skelet alumini te perforcuar dhe pvc , jastik tek koka per me shume rehati.Dimensionet maksimale: 59,5x99x97cm.
Dimensionet min: 59.5x104x79cm.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5076.04”

Your email address will not be published.

Kategori: