Hot

112.00

Syprine e cila karakterizohet nga rezistenca ndaj temperaturave te larta me rezistence te shkelqyesAMe ndaj zjarrit, gervishtjeve dhe rezistence te larte te ujit. Dimensionet: 80×80 cm
Ngjyra: Ecru 80x80cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5162.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: