240.00

Availability

AM8400 (#7236)
10

Red passion ! Poltron me skelet dru ahu dhe tapiceri velvet te kuqe .Elegant dhe i pershtatshem per cdo AMbjent ,shtepie,bari apo restoranti .Dimensionet: 62x69x74,5 cm Lart?sia e sediljes: 47 cm Lart?sia e krahut: 57 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8400”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: