Lider prej tashme 20 vjet ne treg ,almex ka kontribuar ndjeshem per zhvillimin e sektorit te hoteleri-turizem. Tashme jane me mijera ambjente biznesi te arreduara nga Almex. Almexfurniture.com eshte konceptuar ne menyre te tille qe ti sherbeje klienteve brenda dhe jashte vendit,me gamen komplete te produkteve bazuar ne design ,comfort dhe cilesi