Lider prej me shumë se nje dekade në mobilimin e bar-restorante, hotele, shtëpi, etj.Almex ndër vite ka kontribuar ndjeshëm për zhvillimin e sektorit të hoteleri-turizëm. Tashmë janë me mijëra ambiente biznesi të arreduara nga Almex. Gama e produkteve të ofruar nga Almex në tregun shqipëtar, bazuar në design, confort dhe cilësi, ka sjellë suksesin dhe jetëgjatesine e biznesit të klienteve tanë Almex i është dedikuar kënaqësisë së shijuarit të jetës në shtëpi, me dizajn dhe tendencat e fundit në mobilim: Misioni i Almex është që të ofrojë cilesine maksimale nëe harmoni të plote me dizajnin me të ri ne interior nga markat made-in EU.

Të shijosh kenaqesinë e qëndrimit në natyrë me produktet prodhuar vecanërisht për outdoor. Rastësia e takimit në ambient zyre, ku reflekton dukshëm performanca e vecantë e produkteve të përzgjedhura, ofruar nga Almex.
Ekzotika dhe relaksi në ambientet e plazheve sjellë në perfeksion nga eksperienca shumëvjecare e Almex. Korniza elegante shfaq shumëllojshmerine e shezlongeve dhe cadrave të përmbledhura nga dekori I rafinuar i produkteve Almex. Jemi te vëmendshëm ndaj